Varumärke


Grythyttan Gourmet

  • Gourmet
  • Kvalitet
  • Bekvämlighet

Vi vill med sortimentet Grythyttan Gourmet erbjuda riktigt god fryst mat med hög kvalitet
. Sund vardagslyx, helt enkelt!

Vår utmaning till Restauranghögskolan i Grythyttan var att ta fram nyttiga färdigrätter med gourmetkänsla . I Grythyttan finns Sveriges första och hittills enda forskning inom den mångvetenskapliga grenen måltidskunskap, (Culinary Arts & Meal Science), där specialister forskar om konsumenternas upplevelser kring måltider (sensorik, molekylär gastronomi, fast food, måltider i hemmen, med mera), samt förmedlar ny kunskap till studenterna vid utbildningarna

• Past surgery : generic viagra online (much less.

.

Grythyttan Gourmet är nytt varumärke inom fryst färdigmat, som lanseras av företaget DelMat AB. Det handlar om frysta färdigmåltider med hög kvalitet och med utvalda råvaror från det ”Måltidsrike” som omger Grythyttan i Bergslagen.

www.maltidsriket.se

Orten och namnet Grythyttan har under senare år blivit ett begrepp inom den gastronomiska världen. Ett begrepp som kännetecknar god kvalitet och kulinariska upplevelser. Våra produkter ska vara lätthanterliga, dofta gott, tillfredsställa ögat och framförallt smaka gott. Grythyttan Gourmet eftersträvar hög och jämn kvalitet och vi rättar oss efter konsumenternas krav på näringsinnehåll och produkter framställda med minimal miljöbelastning.

Grythyttan Gourmet ska bli det naturliga valet för den trend- och hälsomedvetna nutidsmänniskan. Människan som är i farten och som samtidigt de dagar hon väljer att äta ett färdiglagat alternativ ska vara säker på att hon får ett spännande, fräscht, nyttigt och gott alternativ – Grythyttan Gourmet
.

Grythyttan Gourmet kommer till en början att erbjudas till restauranger och till fastfood & cafékedjor som vill ge kunderna något mer än att bara ”stilla hungern”. Det kan vara t ex caféer, delikatessbutiker i saluhallar, evenemang & säsongskunder samt restauranger.